Första inlägget i SWE

2011-07-13 @ 19:41:08

Hej allihopa, första inlägget i Sverige på 3 veckor, inte illa! Den här dagen har vart hur skön som helst; vaknade halv 1, åt brunch bestående av mackor med salami och brieost, åkte och handla, va ute och sprang (thank god!), hade spa, grilla med mis padres. Och snart blir de jordgubbar och glass framför fotbolls VM, kan de bli bättre?

Shopping från England

2011-07-13 @ 15:20:29


H&M 300:-


H&M 150:-


Topshop 380:-


Vero Moda 380:-


H&M 150:-


H&M 150:-


Hollister 280:-


Vero Moda 250:-


H&M 199:-


Topshop 150:- (REA)


Urban Outfitters 180:- (REA)


Converse 370:-


The Body Shop 60:- (REA)


H&M 50:-


Victoria Secret 50:-

Shopping!

2011-07-13 @ 15:15:37


Zara

Topshop

Primark

Hollister

Hollister - älsklings linnet!!!

Urban Outfitters - Favorit i repris, slitna 501:or

Vår fula EF-tröja - Gratis wohoo!

Gissa om jag blev glad när Mamma kommer hem med det här från L.A?

Trosor - Victoria´s secret Chuck Bass tröjan (SÅ JÄVLA SNYGG OKEJ? JAG ÄLSKAR DEN!!!) + gossipgirl nyckelring - Warner Bros studios Svarta höga converse TACK MAMI

Body butter från Body Shop & Victoria´s secret body splash från taxfree

+ Några grejer till som ligger i tvätten

3 veckor i Brighton

2011-07-12 @ 10:29:00

Nästan allting är nerpackat och nu ska vi bara göra dom sista grejerna här i Brighton innan vi tar planet hemåt. Vi har haft det jätte bra här och vi ångrar inte en sekund att vi åkte! Det är sorgligt att vi ska åka eftersom det känns som man har vart här jätte länge, men ändå skönt att komma hem och träffa alla som man saknat så mycket!!! Igår hade vi en jätte bra kväll, det är typiskt att man har som roligast när man ska åka hem... PUSS&KRAM våra läsare

ATM

2011-07-11 @ 19:50:48

Ska försöka få Ellinor att slita sig från leksakerna nu så vi kan ta vår vanliga buss 3 över 7... det kommer bli svårt men jag ska göra mitt bästa. Sista kvällen i England nu då, den bästa också kanske? We'll see ;)


Graduation

2011-07-11 @ 17:59:59

Hej alla där hemma, nu är de inte långt kvar! Imorrn åker vi hem. Imorrn är vi hemma i SWE igen efter 3 veckor. Som sagt, blandade känslor. Idag har vi alla fall haft Graduation, kollade på projekten vi har gjort, delade ut priser och fick reda på våra resultat från igår. C2 är de högsta och jag fick C1 så jag är nöjd, men de roligaste va ändå att vi fick sånna där hattar som dom har i filmer... kung!


The gang


Elin


Vår Activity Leader Ella och vår svenska ledare Maria


Våra lärare Astrid och Jessica


Isabella


Elin, Ellinor och Josephine


Jag och Wendela


Yeah


Wieee


Jag och min kollega


Wendela, ELin & Josephine


Jag Jessica Astrid Ella Ellinor

Bilder från de senaste dagarna

2011-07-11 @ 17:41:42


Typ världens godaste smoothie


Ja, som sagt...

Outfit i London


Lunch i London: Panini med mozzarella och tomat


The Royal Pavillion


Ellinor och Elin


Man får ta vara på den lilla sol vi har


Elins snygga henna

Vad har Ellinor gjort på handleden..?

2011-07-11 @ 15:51:52



... to be continued...

1 penny

2011-07-11 @ 01:18:21

Hellu people! Nu är vi hemma efter en mysik kväll på stranden/piren. Har fortfarande inte riktigt fattat att de inte ens är 2 dagar kvar :( känns helt sjukt, på samma sätt som de ska bli skönt att komma hem så vill man inte härifrån. Aja. Nu sitter vi och räknar massa småmynt (wtf?) som vi har samlat på oss, seriöst dom har en-öringar här!!! En penny!!! Hur sjukt är inte de!?

BBQ nr 2

2011-07-10 @ 11:07:43

Hej mina fina, nu sitter vi färdigfixade och väntar på att klockan ska bli halv 11 så vi kan ta bussen in mot stan för lektioner. Eller lektioner och lektioner, vi har nått slags "test" som man blir bedömd på och kan använda när man söker jobb osv. Efter de har vi BBQ på stranden och idag är vi inte så efterblivna och äter innan, utan har faktiskt planerat vad vi ska grilla och allt. De här är sista kvällen med gänget, sad but true :(

PEPP

2011-07-09 @ 19:43:39

Hej allihopa, Nathalie is is the house!!! Men inte länge till för snart tar vi bussen in mot stan och gör, öh, ja, nånting, inga planer men de blir säkert bra! Jag vill inte tänka på att de bara är 3 dagar kvar, mår illa vid tanken, men a fact is a fact; på tisdag åker vi hem :( jaja, ska njuta till 100% av den lilla tiden vi har kvar!

Varning för jobbig unge!

2011-07-09 @ 19:28:00



(Seriöst vem biter och slickar under ens fötter? Jo hon!)

Duschad och klar!

2011-07-09 @ 17:48:36
(Håll för ögonen Nathalie) 3 dagar kvar!!!
Jag har precis duschat, och nu medans Nathalie gör det så tänkte jag passa på att skriva lite. Idag började dagen med att vi hade tittat fel på när våran buss gick, så vi fick springa till stora vägen och ta en buss som gjorde att vi kom lite sent till samlingen. Idag hade vi lektioner på ett nytt ställe. Det nya stället ser mer ut som en vanlig skola, det var kul att byta omgivning också. Lektionerna idag var precis som vanligt. Ingen hade gjort lexan vilket var lite kul, så istället gjorde vi en tävling där mitt lag såklart vann (godis)!

Efter lektionerna hade vi lite fritid, då passade jag på att springa in på Urban Outfitters och testa 20 olika par Levis shorts. Alla är olika i modellen så man måste pröva sig fram tills man hittar dom rätta. Jag köpte ett par slitna eftersom jag aldrig lyckades hitta några vanliga som passade. Efter det gick vi tillsammans med gruppen till The Royal Pavillion vilket var skit coolt! Man fick som en telefon där man själv fick starta guiden i dom olika rummen.

Ikväll ska vi bara vara i stan, men vi har inget planerat så ni får mer uppdate senare! PUSS&KRAM från Brighton:)


(Inte bra bild alls...)

Icecold

2011-07-09 @ 08:46:52

Klockan är kvart i 9, vår buss till skolan går om 45 min och jag har inte börjat fixa mig än. Anledning? Jag vill inte ta av mig täcket för det är så sjukt kallt härinne. Har vaknat 2 ggr inatt för att jag har frusit när Ellinor har tagit hela täcket haha, fin kompis man har ;)

Jaja, som sagt har vi alla fall lektioner nu på morgonen, redovisning av någon grej om musik, och efter de ska vi till The Royal Pavillion =)


Haha dom har satt upp massa dinosaurier som rör på sig i shoppingcentret. Lite random sådär =)

London is the shit!

2011-07-09 @ 00:20:22

Idag har vi varit i London och spenderat hela dagen på Oxford Street, närmare bestämt i 6 timmar. Affärerna där är sjukt stora så man blir snurrig och trött efter en heldag. Det blev en hel del shopping och om jag känner Nathalie rätt så kommer ni få bilder på hennes inköp senare. När vi kom tillbaka från London så gick vi och ät på KFC - vilket inte var det godaste men men...

Nathalie kör en liten modevisning med sina nya grejer och hon har hittat riktigt fina guldkorn kan jag säga :)

Riktigt roliga dag idag, men imorgon är det skola som gäller igen! Vi är snart hemma - håll ut alla!

Jump Zone

2011-07-07 @ 17:40:26

Hej kompisar, nu har vi precis duschat och håller på att fixa iordning oss lite för att gå ut och äta middag med gruppen på nått italienskt ställe. Mys! Idag har vi hoppat på sånna där stutsmattor med sele, eller aa, vi och vi, dom rättare sagt. Efter de åkte vi och bowla eftersom det inte blev av igår, jag kom sist men jag är glad ändå =) kul var det!


Jennifer


Linnea


Nathalie (haha nejdå de är Ellinor. Haha skoja de är Elin)

Ragga munkar

2011-07-07 @ 00:23:15

Hej people! Nu är vi hemma efter en skön kväll med trevligt folk. Tänkte berätta lite om dagen eftersom jag inte hann göra det tidigare: vi samlades i stan för att åka till nån Cricket-grej, va där i 2 min och åkte sen hem, hur onödigt som helst kan man tycka. Gick till skolan, hade lektion, gick hem, åt, iväg. Man börjar få in lite rutiner här nu, vet när bussarna går, när man får sovmorgon osv. Känns bra! =)

Dagens frukost (kung!!!):


Nu drar vi ut!

2011-07-06 @ 19:51:22



I eftermiddags hade vi lektioner, fick en ny uppgift om musik som ska va inlämnad på lördag. Men nu skiter vi i det för nu ska vi ut och dansa, ciao! (försökte få med våra outfits lite, gick dock inte sådär jättebra haha, puss)

Dagens happening

2011-07-06 @ 13:32:08

Nu har vi precis kommit hem efter en failad förmiddag, och jag bara måste berätta om min favoritperson i världen just nu. Jag och Ellinor satt på samma buss som några skitjobbiga killar hem. Så busschauffören stannar bussen, går upp på andra våningen (dubbeldäckare ni vet) och säger till killarna att det är något fel på bussen och att dom måste gå av. Så det gör dom, och då kör han vidare haha! Hur skön!? Detta kommer jag kunna leva på i en vecka, minst =)

Bowling tonight

2011-07-05 @ 18:55:15

Hej igen!
Vi är helt döda och har därför vilat i några timmar nu. Snart ska vi börja fixa i ordning oss och äta middag för ikväll ska vi spela bowling. Det var jätte längesen så det får väl gå som det går...
Nu är det förresten bara en vecka kvar! Tiden går så sjukt fort. Dom sista dagarna kommer nog bli dom bästa så vi ska verkligen försöka njuta den sista tiden. Vi ses snart alla där hemma - Puss

Vitaminbomb

2011-07-05 @ 17:01:53

Nu har vi precis kommit hem, fick sluta lite tidigare eftersom vi inte behövde gå till loungen utan åkte till stan istället. Där hann vi med ytterligare en sväng in på Hollister och jag lyckades få med mig en t-shirt till min kära broder.

Har precis tryckt i mig en fruktsallad, vitaminbomb!!! De enda nyttiga man äter här på dagarna, annars är de bara färdigmat, vitt bröd, chips osv. Jaja, en vecka kvar och sen blir det köttbullar =)

Soft dag

2011-07-04 @ 18:25:11
Tillbaka från en solig dag utan lektioner! Imorse åkte jag och Nathalie hemifrån redan vid åtta eftersom vi hade tagit fel på tiden och kom därför en timme för tidigt till samlingen... Klockan tio gick vi till sea life center där det fanns massa coola fiskar, en mega stor sköldpadda och hajar. Efter det hade vi fritid två timmar så vi gick till stranden och solade ett tag. Vi mötte sedan gruppen för att spela world cup fotbollsturnering som vi trodde att alla från dom "vanliga grupperna" skulle vara med på. När vi kom dit upptäckte vi sen att det bara var massa från fotbolls grupperna som spelade. Vi gick därför hem lite tidigare och nu ska vi bara ta det lungt en stund för ikväll ska vi på EF-night!





(bästa glassen ever!!)

Till dig Anna!

2011-07-03 @ 22:57:45

Burger King

2011-07-03 @ 22:53:11

Hello people!
Nu har vi kommit hem efter en låååång dag som började med någon fotogrej och följdes av grillning på stranden. Dock är jag och Ellinor så efterblivna så vi lyckades göra allting fel, äta vår packed lunch innan grillningen, ställa in middagen osv. Men whatever liksom, de blev Burger King i parken istället.









BBQ

2011-07-03 @ 09:46:26

Hej igen!
Just nu sitter jag, Nathalie och ungen i sängen och har precis fixat klart oss. Vi ska snart ta bussen till våran favorit mataffär och köpa våra dagliga bär och vårt goda limevatten. Idag är det ingen skola vilket är riktigt skönt! Istället ska vi först göra någon grej inne i stan och efter så är det BBQ hela eftermiddagen och kvällen. Idag hoppas vi att det blir varmt och soligt hela dagen eftersom vi har tagit på oss shorts.
Hörs när vi kommer hem - ha en bra dag!

Dagens planer

2011-07-02 @ 09:42:09


Idag blir det shopping på morgonen, lektioner på eftermiddagen och ikväll ska vi spela volleyboll. Nu väntar vi bara på att våra lunchpaket ska bli klara sen ska vi ta bussen mot Churchill Square! Ha det bra där hemma i värmen.

Trubbel i paradiset

2011-07-02 @ 08:30:16

Jag har precis vaknat med halsont och huvudvärk och vet inte om jag kan duscha eftersom mamman i huset kanske har målat och hon sover så kan inte fråga henne. FML

199 kr från H&M

2011-07-01 @ 21:18:46


Lewes

2011-07-01 @ 21:16:46

Tja på er! Idag har vi varit i Lewes, en gammal och väldigt mysig stad men alldeles för död för min smak. Seriöst, vi såg inga klädaffärer eller människor under 70 bast... värsta pensionärshimlen typ med alla grejer som pensionärer gillar: fin utsikt, gammalt slott, caféer och antikbutiker. Good for them! Efter detta åkte vi alla fall tillbaka till Brighton för att äta fish and chips på stranden med gruppen. Mys!