Mot stallet

2011-05-31 @ 17:59:38

Nu åker jag till stallet så under tiden får ni roa er med en låt som kommer spelas flitigt i sommar, Timbuktu - Resten av ditt liv. Har gått runt och nynnat på den i flera dagar nu. Love it



Glass glass glass

2011-05-31 @ 17:16:35

Efter ännu en lugn dag i skolan åkte jag och Olivia till Handen där vi gick runt lite och bland annat träffade Ronja och Victoria som var överlyckliga eftersom de hade köpt en team box (typ 20 chicken bits) och fått en till på köpet (?) haha. Runt 4 mötte vi upp Ellen och Mickis för en glass, jag är en riktig sucker för glass alltså (Olivia också hehe).



Bild från igår

PW

2011-05-30 @ 19:29:40

Kom precis hem efter 1½ timmes powerwalk i linne. Ja just det, i linne. Det jag sa om vädret förut? Stryk det. Älska detta väder! Och att jag inte har nån träningsvärk från igår är ett under. Kan bara bero på två saker; 1) jag är jävligt fit, eller 2) resultatet av konfirmationen börjar visa sig; Gud är med mig!

Nu sitter jag (återigen) halvt död med ett stort glas citronvatten. Citron + vatten = citronvatten. Hur bra!?

SEG

2011-05-30 @ 16:38:01

Har solat i ungefär två timmar så nu är jag brun (röd) och fin (ful). Känner att det här är en riktigt seg dag. Skulle egentligen åkt och tränat med Emmie men eftersom jag är så jävla lat så orkar jag inte. Seriöst, vem gör så? Ne, nu ska jag gå och göra mig en sallad. Over and out

Glass i stora lass

2011-05-30 @ 14:59:47

Kom hem precis och hade tänkt gå ut ett tag för att jobba lite på brännan inför Spanien. Vädret är inte det perfekta men det verkar inte bli bättre än såhär så det får duga. Aja, förutom att ha lallat runt i skolan hela dagen (slutet på terminen ni vet) så har jag och Anna lyckats hinna med en glass ute i solen. Summertimes!

Hejdå!

2011-05-29 @ 21:17:31
Nu har jag packat färdigt och ska faktiskt gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp halv fyra imorgon...
Först ska jag bara kolla klart på big brother såklart. Fan vad skönt det ska bli att åka iväg och bara ta en paus från allt.
Kommer sakna dig skit mycket Nathalie - Älskar dig!

En bild på staden på den fina ön Skiathos jag ska till

Mors dag

2011-05-29 @ 20:07:06

Hoppas ni inte har glömt bort Mors dag allihopa, det har i alla fall inte jag gjort utan sitter just nu och äter blåbärskaka och tittar på Gossip Girl med min fina mamma. ♥


Ellinor = storbloggaren

2011-05-29 @ 17:04:17

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Jag visste att det här skulle hända, det händer mig hela tiden! Det är liksom inte meningen att jag ska blogga, jag hade skrivit ett helt inlägg och så raderas skiten! Jaja nu är det bara att börja om. Jag har aldrig varit bra på att blogga eller att skriva långa texter så ni kommer säkert märka efter ett tag att Nathalie står för dom, men nu ska jag verkligen försöka. Just nu ser inte bloggen speciellt rolig ut men jag lovar att det kommer bli bättre om ett tag. Imorgon drar jag iväg till Grekland för att spendera en vecka med mina kära föräldrar. Mamma och Pappa vill resa bort och umgås med mig eftersom jag och Nathalie ska vara borta (HELA) sommaren enligt dom. När jag och Nathalie har kommit hem kommer vi fixa till bloggen ännu mer och blogga så mycket som möjligt innan vi drar iväg till --- ENGLAND!

Hoppas ni kommer läsa våran blogg i sommar!

Turridning

2011-05-29 @ 17:02:18

Kom precis hem från Kimsta där jag har spenderat hela dagen på turridning med mamma och Tove. Det har varit supermysigt men är halvt död nu och ser verkligen inte fram emot träningsvärken jag kommer få bära runt på imorrn.

TESTING 123

2011-05-29 @ 00:10:29

Hej allihopa (Ellinor)! Nu har då jag och min kära vän Ellinor gjort en blogg. Inte för att vi ska få massa läsare, utan för att vi ska kunna kolla på den när vi är 80 och tänka att det var bättre förr. Okej, vem försöker jag lura, klart vi vill ha många läsare!? Annars kan man lika gärna prata med en vägg. Men i alla fall, här kommer vi skriva lite om våran sommar och så, bland annat live från England! Tro mig, det vill ni inte missa =)