Torsdag

2011-06-30 @ 18:24:59
Hej alla där hemma! Idag fick vi en liten sovmorgon eftersom vi började senare. Vi mötte upp gruppen klockan halv tio och åkte till EF-lounge. Vi var där några timmar och alla i gruppen körde ett dansspel, ungefär som WII. Det var jätte kul! Efter det åkte vi till skolan för att ha lektioner. Vi jobbade lite med vårt projekt som vi kommer göra under tiden vi är här. Nu ska vi vila lite och sedan ska vi äta fish and chips som vi inte har hunnit göra än. Ikväll ska vi möta gruppen och (sjunga) karaoke, vi får väl se hur det går...

Vaken

2011-06-30 @ 08:48:18

Jag gick upp kl 7 för att duscha och låta mitt hår torka innan vi åker iväg på äventyr =) Ellinor ligger fortfarande och sover trots att hon skulle gå upp för 20 min sen... hm... aja, de är en bra ursäkt till att inte kunna släppa in 5-åringen i rummet hihi!


Ej i trafik

2011-06-30 @ 00:31:00

I Sverige står det "ej i trafik", här står det "sorry I´m not in service". Bara det visar på hur ortgroligt artiga dom är i det här landet. Love it!

Life goes on

2011-06-30 @ 00:28:32

Nu har vi precis kommit och våra fötter värker efter att ha dansat non stop i ca 2 timmar. Idag har vi alla fall haft lektioner (redovisning av sporter) samt hunnit med lite shopping! Eller aa, shopping och shopping. Vi har kollat runt lite i alla fall, och kan säga att jag är riktigt besviken på Primark som bara hade massa skit. Okejokej, man kan inte förvänta sig så mycker av en affär som säljer linnen för 60 spänn, men ändå liksom.

Jaja, såhär ser vi ut på dagarna!


Bilder från London

2011-06-29 @ 09:58:11







Trött tjej tidig morgon

2011-06-29 @ 08:33:55

Hej alla där hemma!
Jag har precis duschat nu vilket kändes riktigt skönt efter vår långa och regniga dag igår i London. Nathalie sover fortfarande så jag tänkte passa på att sitta vid datorn ett tag nu innan det är dags att gå upp och göra sig i ordning. Jag och Nathalie är jätte smarta och har kommit på att vi bor jätte nära skolan. Istället för att ta en buss och sedan byta vilket tar cirka 30 minuter på morgonen, för att sedan samlas i en park inne i stan klockan 8.30. Så har vi kommit på att vi kan gå till skolan vilket endast tar 15 min. Det bästa är då att vi inte behöver samlas fören 9.30, och då kan vi sova en timme extra!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men det jag vet är att vi ska ha lektioner på förmiddagen. Jag är faktiskt nöjd med lektionerna eftersom våra lärare är sjukt bra, gulliga och snälla.

London calling

2011-06-28 @ 22:29:15

Hej alla där hemma!
Idag har vi varit i London. Det var riktigt kul men det blir inte riktigt den där "wow-känslan" eftersom vi båda har varit där förut. Det enda som var lite synd var att det regnade nästan hela tiden, men vafan, vi är i England så det får man räkna med. Har inte så mycket mer att skriva förutom att vi nu ska tvätta bort sminket och sätta på en film. Det funkar inte att ladda upp vissa bildr just nu, så ni får dem imorrn istället =)


Måndagkväll

2011-06-27 @ 23:47:23


Nu är vi hemma från en mysig kväll på stan. Först träffade vi alla andra för vi hade EF-träff sen gick jag och Nathalie till piren med en glass i handen och satt oss på en bänk bland folket. Den här kvällen har varit mysigast hitills med bra väder och allt. Imorgon är det London som gäller så det blir uppstigning tidigare.

Ny vecka

2011-06-27 @ 18:32:09

Hej allihopa!
Imorse var vi uppe tidigt igen och mötte resten av gruppen vid parken för att gå ner till stranden och spela äventyrsgolf. Eller det va i alla fall vad de sa att de va, men om de kallar de där äventyrsgolf så aa, då vettefan alltså. Vi fick i alla fall 2 timmar på oss att gå och shoppa och fick med oss lite saker "hem" som vi kan visa senare om ni vill.
Nu kom vi precis hem efter att ha haft lite lektioner. Duscha kan man inte göra eftersom de målar om i badrummet här, men ska försöka fixa oss liet ändå så vi kan gå ut lite senare ikväll.

Beachy Head

2011-06-26 @ 20:25:04

Hej alla där hemma!
Imorse hade vi sovmorgon till halv 9 vilket behövdes för att orka med 1½ timmes bussresa till Eastbourne och Beachy Head. Dock var det sjukt värt de! Man stod typ på vita klippor ovanför molnen och neråt var det branta stup. Att det var sol och jättevarmt var inte heller en nackdel.

Vi kom tillbaka till stan runt 5 och då blev det middag på Pizza Hut med lite trevligt folk. Eftersom vi inte har nått inbokat ikväll så valde vi att åka hem istället, det är helt sjukt hur trött man blir efter bara en dag.







Lördag

2011-06-25 @ 18:23:40

Det är svårt att skriva när en femåring sitter och håller på med en ben och vill leka istället. Nu ska jag börja fixa i ordning mig för ikväll sen blir det middag. Idag har vi varit i skolan på förmiddagen och på eftermiddagen var vi i någon park. Imorgon är det söndag och det betyder ingen skola!!! Vi ska istället åka till en strand tror jag och sen blir det lungt efter det.
 

Just nu

2011-06-25 @ 07:55:35

Nu har vi precis vaknat och håller på att fixa oss. Trötta som vanligt, 6 timmar sömn kommer man inte så långt på. Men vi överlever. Vädret är skit, regnigt och kallt. Men återigen, vi överlever. Vi har precis kommit på att de är lördag så vi vet inte riktigt om vi får skjuts till skolan... hm... vi överlever, antar jag?

Friday in Brighton

2011-06-25 @ 00:07:31
Hej alla! Just nu ligger jag och Nathalie i våran sköna säng här (hemma) och äter vårt godis som vi köpte med oss på vägen hem. Idag var vi förbi piren en sväng med våran grupp. Piren är jätte stor, det finns MASSOR med spelautomater och olika spelmaskiner och längst ut finns det ett litet tivoli med några karuseller.

Vi har som sagt blivit indelade i grupper och duktiga som vi är kom vi i den högsta nivån (nr 4)!
Nu ska vi nog sova eftersom vi är rätt trötta efter dagen. Imorgon blir det nya roliga saker att upptäcka!

Godnatt alla!

Glad midsommar!

2011-06-24 @ 23:56:32

Nu kom jag och Ellinor precis innanför dörren efter ännu en dag i Brighton. Dagen började vid 8.30 med samling i parken för att bli indelade i grupper. Jag och Ellinor kom inte i samma grupp men man kan säga att vi går i varandras parallellklasser eftersom vi gör samma saker på lektionerna och har samma böcker. I alla fall, efter att ha gått runt på stan ett tag var det dags för lunch som följdes av lektioner. Det blev en snabbis hem för att duscha och byta om innan vi återigen samlades i parken.

På tal om ingenting så skiljer sig bussarna här väldigt mycket från de där hemma. För det första så är det dubbeldäckare som slingrar sig runt på minsta väg, bussarna går ända fram till dörren och det kanske är därför det finns så många. När bussen kommer måste man hålla ut handen för att visa att man ska gå på, man kan alltså inte bara ställa sig upp. Den enda in- och utgången i bussarna är framme vid chauffören, och när man går av måste man alltid säga thank you. Hur konstigt!? Och busskorten ser ut som trisslotter; man skrapar dom!?

Okej nu blev det ett långt inlägg om egentligen ingenting, men är helt fascinerad av de här med bussarna haha! Här är lite bilder i alla fall, godnatt och hoppas ni haft en bra midsommar! :*



Busskort


Vid vår busshålssplats


Moi


Utsikten där vi bor. Countryside!

På plats i Brighton

2011-06-24 @ 00:27:47

Hej mina fina! Som sagt, just nu sitter jag och Ellinor på rummet och tar det lugnt för första gången på hela dagen. Från det att vi gick upp imorse tills alldeles precis nu har det varit full fart varenda minut. Min rygg och mina fötter värker, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på den långa vandringen genom halva Brighton idag.

Förutom en rundtur på stan så har vi hunnit med att göra ett inplaceringstest som kommer avgöra vilken level och därmed vilken grupp man kommer tillhöra. Resultatet av detta får vi veta imorgon. Som sagt så kommer vi uppdatera så mycket vi kan, vilket inte är så mycket. Men vi försöker =)


På Arlanda igår


Lunchen - I love it!


Utsikten från dubbeldäckarna

Brighton

2011-06-24 @ 00:16:15
HEJ ALLA! (Om det fortfarande är någon som läser bloggen)
Första inlägget från Brighton. Just nu sitter vi i vårat rum här hos våran världfamilj. Vi har ett ganska stort rum med en stor dubbelsäng så det är skönt. Vi har bara hunnit vara här en dag men det känns som en vecka. Vi har hunnit göra massa saker idag och det är mycket att ta in. Det är jätte svårt att hitta här, speciellt vilken buss man ska ta och vart när man inte har några ledare som säger till.

Vi ska försöka uppdatera så ofta som möjligt - det blir förhoppningsvis två om dagen.


Right now!

Hejdå SWE

2011-06-22 @ 12:47:03

Hej allihopa, jag har packat klart alla min grejer och eftersom de har visat sig att jag är kung på att packa så väger mina väskor bara 11 respektive 7 kg (till skillnad från Ellinor som väger 19 och 3 haha!)! Hur bra!? Nu ska jag gå och äta den sista svenska maten på 3 veckor, nästa gång vi hörs så är vi på plats i Brighton! Love you all!

TAGGAD TJEJ!

2011-06-22 @ 12:04:30

Nu är det snart dags att åka, okej jag erkänner jag är nervös... Men vi kommer ha så kul i England!!!
Jag har bara några saker kvar att packa ner, datorn som jag aldrig kan få nog av och plattången som alltid sitter i till sista sekund. Nästa inlägg kommer förmodligen komma när vi är framme. Hejdå alla kära vänner vi ses när vi kommer hem!

Love you ♥

2011-06-21 @ 22:13:49

Nu är allt färdigt för imorgon, fan vad skönt! Väskan väger 18 kg så jag klarar mig. Datorn kommer följa med så det blir bra uppdatering när vi är borta. Sista dagen hemma har varit jätte skön, bara varit hemma och slappat med familjen. Kommer sakna er när jag är borta ♥ Jag åker två imorgon så jag hinner slänga in ett inlägg innan.

Packar

2011-06-21 @ 15:17:54

Som Ellinor sa så va vi uppe tidigt imorse och gjorde några sista-minuten-köp. Sen jag kom hem har jag hunnit städa hela mitt rum och börjat packa... om det är något jag hatar med att åka iväg så är det att packa. Det blir inte direkt lättare när man har en maxvikt på 20 kg (den idiot som bestämt detta kan inte vara tjej).

Sista dagen

2011-06-21 @ 12:40:28
Kom precis hem från en liten mini tripp med Nathalie till haninge centrum och öb. Vi har köpt shampoo, rakgel, tangkräm och massa annat. Nu ska jag städa hela rummet vilket kommer bli en plåga med tanke på att det var ett bra tag sedan. Idag kommer jag bara ta hand om mig själv fixa allt för imorgon och packa väskan.

NU BLIR DET MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM OCH FRAM MED DAMMSUGAREN

Grattis min fina! ♥

2011-06-21 @ 00:15:25

Har varit hos Anna ikväll, de tar bara 2 minuter att cykla dit men nu ska hon flytta den jäveln! Hon fyller förresten år idag så glöm inte att gratta henne!

Pancakes are dead

2011-06-20 @ 16:38:49

Nu har Olivia och Ellinor precis gått hem, Ellinor kom redan igårkväll och Olivia imorse. Idag har vi inte gjort nått speciellt, varit hemma och haft de riktigt mysigt med hemgjorda pannkakor framför TVn =) det finns inte så mycket annat att göra när vädret är som de är.


Bikbok 150:-

2011-06-19 @ 15:59:28


Sushi

2011-06-19 @ 14:10:16

Gick upp 10 imorse för att följa med mami och papi till Globens centrum, fick med mig en skjorta hem som jag visar lite senare. Det stör mig som fan att man måste anpassa sig efter vädret, på sommaren ska man va fri och gör vad man vill men möjligheterna begränsas av vädret. Fuck that. Vi köpte i alla fall sushi med oss hem, har aldrig ätit de förut men nån gång måste väl va den första!

Bjuder på en bild från gårdagen

2011-06-19 @ 12:58:35

Godmorgon! Jag och Frida håller på att fixa oss, vi ska gå ner på stan och mobba alla roliga kläder på rean eftersom vi inte har några pengar. När vi träffas kan vi ALDRIG hålla i pengar det är lite utav vårat problem. Jag tar tåget härifrån vid fem idag så du vet NATHALIE.

Jackie Evancho

2011-06-19 @ 00:08:22

Okej allihopa, den här bruden är 10 år. 10 år. Hon sjunger opera och kom på andra plats i America's got talent i höstas. Jag känner mig inte lite misslyckad nu alltså. Där står hon, 10 bast, och har flera miljoner visningar på youtube. Här sitter jag, 15 bast, och har 30 läsare på min blogg. Life is good.

Limo Scene

2011-06-18 @ 21:01:15

Sitter och kollar på Gossip Girl (love). Sen jag kom hem för två timmar sen har jag hunnit äta middag med la familia och tagit en dusch. Känner för en hemmakväll, kan behövas efter 4 timmar med 18 konstant skrikande 8-åringar. Tro mig, jag hör fortfarande deras röster i mitt huvud.


Färdiga

2011-06-18 @ 18:54:47

V-ås

2011-06-18 @ 16:34:38

Hej jag hade skrivit ett helt inlägg men såklart försvinner det, hur många gånger har inte detta hänt? Jaja, jag orkar inte skriva allt igen, men nu är jag iaf med Frida och vi lyssnar på musik eller ja hon står och dansar. Ikväll ska vi ut och hitta på bus, det är cup här nu så vi lär väl hitta något. Mamma ska åka hem ikväll men jag stannar kvar en dag till för att träffa Frida innan jag åker.


Just nu: jag och min vackra kusin

Mot stallet

2011-06-18 @ 11:46:24

Tja på er! Jag har precis duschat och om en timme åker jag iväg till stallet för att hjälpa till med nånting, har inte riktigt fattat vad de är än eftersom jag blev indragen i de i torsdags, men de handlar om våravslutningen i alla fall =)


Klar!

2011-06-18 @ 09:56:54
Nu ska jag snart sätta mig i bilen med mamma och åka mot Västerås. Vi ska fira min kusin som fyller år idag, GRATTIS MOLLY! Jag har lockat håret och nu saknas bara sminket. Jag kommer uppdatera lite sämre men eftersom jag och Frida inte kan hålla oss från datorn så får ni väl något inlägg då och då.

Här kommer en ful bild på halvfixade mig eftersom jag inte ville fastna på bild idag....

Fullt upp

2011-06-17 @ 23:09:46

Nu har Nathalie ÄNTLIGEN lämnat mig, det var på tiden... HAHA nej men vi har haft fullt upp, vi har lagt fram alla mina kläder till England. Vadå tidiga? Nej men man måste faktiskt vara ute i god tid så slipper man stressa över det senare. Nu ska jag packa en liten väska inför Västerås imorgon hade jag tänkt.


Ungefär så här kommer min väska se ut efter att jag proppat ner allt som jag ska ha med mig.

Just nu

2011-06-17 @ 20:45:36

Sitter hemma hos Ellinor, kom hit för kanske en halvtimme sen. Vi håller på att fixa lite inför England och har precis kommit på att om alla (de tröga människorna på EF-kontoret) va lika smarta som oss så vore världen mycket bättre.

Chris Medina audition

2011-06-17 @ 18:29:44

Är de jag som är efter eller har ni sett Chris Medinas audition till American Idol? Dom berättar typ om det som jag tror är handlingen i What are words, alltså att han skulle gifta sig med sin flickvän men bara några månader innan var hon med om en olycka som gjorde att hon fick en hjärnskada. Hur sorgligt!? =(

Oops

2011-06-17 @ 18:03:40

Okej allihopa, ett tips: tvätta alltid bort ditt smink innan du går ut och springer när de regnar för det kan ju va så att mascaran rinner och alla som åker förbi kollar snett på dig utan att du riktigt fattar varför förrän du kommer hem och kollar dig i spegeln.


Hm...

2011-06-17 @ 17:21:58
Packar inte ni heller upp era nyinköpta grejer? Det känns liksom inte lika roligt när de inte ligger i påsarna...

It's friday!

2011-06-17 @ 17:13:37

Nu sitter jag här redo och taggad för ett träningspass, och ja jag vet att det är det ända jag pratar om men det är typ det jag sysslar med på dagarna. Efter träningen ska jag äta middag med familjen sen kommer Nattis hit. Vi ska fixa lite grejer inför resan, mejla våran ledare skriva packningslista och sånt smått.
Köpte likadana byxor som Nathalie så jag behöver inte lägga upp bild på dom utan det är bara att kolla i inlägget under.


 

 

Löpning

2011-06-17 @ 17:12:10

Nu ger jag mig ut och springer, den vanliga rundan på 4 km. Hårdträning är det som gäller, även om jag tycker att jag istället borde äta upp mig nu till England så jag överlever 3 veckor med mackor och chips till lunch =(


Dagens köp

2011-06-17 @ 17:00:24

Imorse vakna jag runt 12 med 100 missade samtal från Anna så de var bara att slänga på sig kläder och bege sig dit i de äckliga vädret. Efter en grym frukost åkte vi + Ellinor till stan för lite shopping, fick med mig ett par vanliga svarta tights och ett par vanliga svarta jeans hem =)




SALT 399:-

ANNAS HOUSE

2011-06-17 @ 13:00:21
Sitter hemma hos Anna, hon och Nathalie äter frukost - är man bjuden? svar: NEJ!
Dom sitter där nere och äter salami och brie mackor och har det bra själv sitter man här uppe mobbad och försöker ta en fin bild med webben men det blir bara fula miner.
Jag och Nathalie ska snart åka in till stan, Anna stannar hemma för hon är rädd för vatten...


God natt!

2011-06-17 @ 01:03:43

Music

2011-06-17 @ 00:19:38

Håller på att ladda ner musik till mobilen inför England, om någon har en bra spotifylista får dom gärna skicka till mig på facebook.

Planer närmsta dagarna

2011-06-16 @ 23:25:41

Fredag: Stan med Nathalie & Anna, träna på kvällen
Lördag: Västerås - fira kusin
Söndag: Hänga med Frida i v-ås
Måndag: Förmodligen träffa Olivia innan vi åker
Tisdag: Köpa det sista inför England + packa
Onsdag: BRIGHTON!!!!!!

Ana banana ♥

2011-06-16 @ 23:12:32

Kom hem precis efter att ha varit hos min älskade Anna ett tag, åkte direkt dit efter stallet. Sista ridningen för terminen, lite sorgligt men jag överlever =)


VAKNA!

2011-06-16 @ 19:35:06
Är det bara jag som sover flera timmar på dagen när jag har tråkigt?

SATC

2011-06-16 @ 16:31:16
Vi har precis kollat på Sex and the City och ätit fruktsallad. Vädret är som de är; skit.

Lunch på balkongen

2011-06-16 @ 13:19:35


jennifer is here

2011-06-16 @ 12:41:10
hihii hejbloggen. jag bloggar i nattis&ellis blogg. hehehe. trevligt. snart ska ja o natttis äta lite. mums!! sen vet jag inte vad vi ska hitta på- vi had etänkt åka till stan och sitta i en park o chila. men så vart de inte!! men nu måste jag gå. byeee


jag o min puttinutt 2008

Trött och hungrig

2011-06-16 @ 12:19:14
Är helt slut efter träningen idag. Nu har morfar och Kerstin kommit så nu ska vi äta jordgubbar. Idag vet jag inte vad som händer men ikväll tror jag att jag sover hos Nathalie. Uppdaterar senare, puss!

I väntan på J

2011-06-16 @ 11:54:10

Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost och håller just nu på att fixa mig samtidigt som jag väntar på att Jennifer ska komma hit vilket hon gör vilken sekund som helst =)


Nej nu...

2011-06-16 @ 01:41:35


...ska jag sova, imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet i bra tid. Godnatt alla läsare!

Om 6 dagar är vi där!

2011-06-16 @ 00:34:02

Ny - Lindex 129:- REA

2011-06-16 @ 00:03:27

Satan i gatan

2011-06-15 @ 23:35:24

Kom hem precis efter att ha mött upp Ellinor i vendelsömalm där vi också träffade Emmie och Emma som vi cyklade runt med ett tag överallt och ingenstans =)


Tråkigt inlägg

2011-06-15 @ 19:40:56
Sämt uppdatering från mig senaste dagarna, igår var det fullt upp. Olivia sov hos mig och idag har ätit lunch på pizzahut och varit förbi haninge centrum. Nu har jag bara tagit det lungt och snart ska jag möta Nathalie för en pratstund. Bloggar när jag kommer hem igen, puss!


Dagens köp

2011-06-15 @ 19:14:05



Badhandduk BikBok 149:-
Neccesär Kicks 199 :-
Paraply Lindex 99:-

Pizza Hut

2011-06-15 @ 19:08:54

Vaknade halv 1 (?), Ellinor och Olivia kom hit runt 1 och då blev de att fixa sig fort som fan innan vi tog bussen till Pizza hut för lunch. Därefter åkte vi till Handen varifrån jag fick med mig lite grejer som jag snart ska visa upp tänkte jag =)



SOMMARLOV

2011-06-15 @ 13:47:52

Hej allihopa! De blev ingen bloggning igår men jag va inte hemma en sekund, hann aldrig ens stanna upp och tänka och det kanske är därför jag inte riktigt har fattat att det är sommarlov än. I alla fall, efter att ha vart i skolan igår och fått betyg mm, åkte jag, Ellinor, Olivia och Ellen hem till Ellinor för att göra/äta jordgubbstårta. Därefter åkte vi till Drevan där vi mötte upp lite folk, snackade skit och grillade korv. Vid 7 åkte jag till stallet och vid 10 kom jag tillbaka.









Sommarlov - snart...

2011-06-13 @ 20:57:23

Nu håller jag på att testa kläder tills imorn samtidigt som jag lyssnar på spotify och städar mitt rum. Imorgon är det äntligen SKOLAVSLUTNING!!!! Det är så efterlängtat, på kvällen ska alla åttor grilla :D

Inte okej

2011-06-13 @ 20:44:16

Seriöst, jag måste vara Sveriges mest otekniska person. Mickis håller på att skicka bilder som vi ska använda till headern, och ni har ingen aning om hur mycket som snurrar i mitt huve just nu. Nej nu skiter jag i det här, Ellinor får fixa det. Tar en dusch och fixar för imorrn istället =) soft


Ellen och Ellinor igår

Bilder från dagen

2011-06-13 @ 18:46:35


Från matchen mellan lärarna och niorna, roligt att lärarna krossade!!!

Café Momo

2011-06-13 @ 17:38:35

Kom hem precis efter att ha åkt direkt från skolan till Handen för en fika och snack med Alexandra. Mys!

Sol, sol mera sol

2011-06-13 @ 14:33:31
Nu är jag hemma från skolan. Jag har fått bilderna av Mickis nu så designen är på väg!!! Jag ska gå ut och sola nu sen när mamma kommer hem åker vi och tränar, efter det kanske det blir lite fusksolning...

Nu måste jag springa!!!

2011-06-13 @ 07:55:32

God natt!

2011-06-12 @ 22:58:30

Tillbaka

2011-06-12 @ 22:13:09

Nu sitter jag här igen med datorn i knät och tänkte blogga lite. Nathalie har ju redan sagt vad vi har gjort så det behöver ni inte läsa om igen. Ellen och Olivia var snälla och skjutsade hem mig efter vi hade vart i drevan så jag slapp gå :) Nu ska jag locka mitt hår med våran nya locktång som jag köpte till mamma, samtidigt ska jag sätta på första säsongen av OC som för övrigt är den bästa serien som någonsin har visats. Jag älskar OC och det vet nog alla redan...

För tre år sedan var alla mina väggar fyllda med bilder från OC, haha nörd!

Myskväll

2011-06-12 @ 21:34:52

Efter att jag hade varit ute och sprungit (kung) mötte jag Ellen, Olivia och Ellinor i Drevan där vi satt och pratade ett tag innan vi drog vidare till en park för att sitta och prata där istället haha. Mycket snack alltså =) nu kom jag precis hem, hungirg och kall, vilket jag snart ska ändra på =)

Dag på sjön

2011-06-12 @ 17:19:04

Trött som satan... Vaknade nyss upp i min sköna säng här hemma efter en dag ute med båten. Nu ska jag strax äta taco sen blir det myskväll i drevan med tjejerna.

Skynda, fynda

2011-06-12 @ 16:42:32

Här är en bild från H&Ms hemsida (har ni sett att dom har gjort om den förresten?) på pyjmasen vi köpte igår. Fan vad jag tjatar om den, men seriöst, den är så sjukt skön! 199 spänn, som sagt. KAP!

5 av 5 toasters

2011-06-12 @ 14:07:30

Va uppe halv 8 imorse för att åka iväg till stallet på tävling. Det gick bra, det va bara en clear round men Frank gick runt felfritt och de va de som va mitt mål så jag är nöjd =) ska städa nu, tråkigt som fan men de behövs (tyvärr) verkligen.

Rubrik?

2011-06-12 @ 00:07:33
Hej alla! Nu har jag kommit hem från Nathalie, har precis tagit en lång varm dusch - så skönt efter sex timmar i stan. Jag ska nog sova snart för imorgon ska jag upp tidigt och ut med båten, det var jätte länge sen så det blir nog roligt. Efter det tror jag det blir tjejkväll med Nathalie, Ellen & Olivia. Jag har inte så mycket att säga så jag bloggar mer imorgon, godnatt!


Från igår när vi var på långholmen med skolan

Woop woop

2011-06-11 @ 22:58:12


Heldag i stan

2011-06-11 @ 22:14:24

Tjena, nu sitter jag och Ellinor hemma hos moi, har precis ätit grillat och jordgubbar med glass, riktig hemmakväll med andra ord =) idag har vi alla fall haft en Nathalie-och-Ellinor-dag i stan, köpt en superfin pjamas och ätit jordgubbar i Humlegården. Mys!


Lunch @Sandy's


I våra söta pyjamaser från H&M, 199:- (så värt!!!)



Mot stan!

2011-06-11 @ 11:14:50

Blev jätte konstigt ljus, nu drar jag och Nathalie ut i värmen jag har min långklänning på mig idag.

Hellcats

2011-06-10 @ 23:54:43
Tja på er, har som sagt vart hos Lisa ikväll och kom hem för en liten stund sen. Imorrn blir det stan med Ellinor och då är de shopping inför England som gäller! Nu hade jag tänkt ta igen ett avsnitt Hellcats, jobbigt att va bortrest när man är tv-nörd för det är en jävla massa att ta igen kan jag säga =)

Nathalie is back!

2011-06-10 @ 23:34:54
Sämst uppdatering idag, kan bero på att jag knappt vart hemma något. Nathalie har redan berättat vad vi har gjort, lite senare drog vi till Lisa där det var massa folk. Kom precis hem är skit trött efter dagen men nu ska jag bara sova ut imorgon sen ska jag träffa Nathalie. Vi har ju faktiskt inte träffats bara vi två på EN VECKA!

Mickis tog nog 2000 bilder idag eftersom hon hade med sig systemkameran, (vissa finare än andra). Men när hon har skickat alla lägger vi förmodligen upp några.

Söta Nathalie på tunnelbanan

Min dag

2011-06-10 @ 19:19:50

Hej alla våra 2 läsare, åkte som sagt till den där fängelsegrejen på Långholmen imorse. Vi slutade runt 11 och då blev de en Subway ute i solen innan vi drog vidare in mot stan för att kolla i lite affärer, fick med mig ett vanligt pärlarmband hem som jag tänkte ha på skolavslutningen =) aja, sen åkte jag, Ellinor och Mickis till Drevan där vi mötte upp några.

It's friday friday

2011-06-10 @ 07:30:29

Jag har typ fixat klart mig nu (?) så jag har en hel timme att slå ihjäl nu, kanske dags att ta igen gamla BB-avsnitt? I alla fall, vi ska til nått museum med skolan idag, har inte riktigt fattat vad som händer menmen, time will tell ;)

Sleep tight

2011-06-09 @ 22:44:10

Dagens inköp

2011-06-09 @ 20:16:52

Vita shorts - H&M Bikini - Åhlens city Trosor - Bikbok
Funderar dock på om jag ska byta shortsen till svarta...

Provrummen inne på Åhlens city var fan dom finaste jag vart inne på!

Hade till och med egen telefon och allt...

Skit stora rum!

Jag och Olivia posar - visst är jag duktig som tar bilder till bloggen?

Trött tjej

2011-06-09 @ 20:02:32
Kom precis hem från en lång dag som började med skola sen mysig eftermiddag på stan med Olivia och efter det gick jag till kyrkan. Råkade komma en halvtimme sent men det var sista gången jag gick dit eftersom jag och Mange "fixade" häftet. Fan vad skönt, synd för resten bara att dom har massa gånger kvar, HAHA!

... fyfan va ja är bra!

2011-06-09 @ 16:24:40

Jag och papi åkte in till Riddarholmen där utspringningen var och sen gick vi vidare mot Centralen där vi satte oss på ett café med grym utsikt och kollade på flaken. Nu ska jag föröska hinna sola ett tag innan jag byter om och åker på mottagningen i VH =)



Skolan

2011-06-09 @ 13:10:42

Tråkigast dagen i skolan dock har jag varit med bästa bror som har förgyllt dagen. Nu väntar jag på Olivia som ska bli klar med slöjden. Efter det ska vi åka in till stan och leta efter klänning till Olivia.

BTW, bästa bror = Peter biffen Border

Fri

2011-06-09 @ 10:04:10

Vaknade precis och sitter och målar naglarna nu, så äckligt skönt med sovmorgon! Är ledig från skolan (kung) eftersom jag ska in till stan på Johannas student, så ska upp och äta frukost nu och sen börja fixa mig! =)

BOOOOOOOORING

2011-06-09 @ 09:46:08
Skolan är så jävla tråååååkig speciellt när man inte har någonting attt göra!!!

Benidorm 2011

2011-06-08 @ 23:34:40

Hej allihopa, kom hem för typ 3 timmar sen och på den tiden har jag hunnit äta ribs och snackat med Ellinor som jag inte träffat på typ 2 veckor och saknat så mycket! Det är asskönt att va borta men precis lika skönt att komma hem.

Spanien har i alla fall varit super, vädret har varit lite halvtaskigt bara men de är smällar man får ta ;) medan jag tar en dusch får ni lite bilder från resan, de blev inte lika många som jag hoppats på men bättre än ingenting =)







träning

2011-06-08 @ 19:19:50

Kvällen

2011-06-08 @ 18:37:02

Jag har pecis ätit middag med min familj, vi grillade suuuuper gott! Snart ska jag dra till gymmet med pappa - det var ju ett tag sen nu...

just nu - the o.c

2011-06-08 @ 14:46:13

love

Home

2011-06-08 @ 11:35:28
Vaknade nyss, stannade hemma idag eftersom jag fortfarande är jätte trött och har huvudvärk. Nu ska jag kolla på film tror jag och sen ska jag sova igen - tråkig dag...

NYC 10

desperate housewives

2011-06-07 @ 21:41:24


Nu ligger jag och kollar på dhw samtidigt som jag webbar med min kära kusin, jag är skit trött så kommer nog somna tidigt ikväll. Vi hörs imorgon - godnatt! 

Skiathos 2011

2011-06-07 @ 18:03:09





Sunny day

2011-06-07 @ 17:11:57
Hejhej!
Dagen har varit jätte skön, först var jag i skolan ett tag, gjorde ingenting. Efter ett tag åkte jag Anna, Mickis och William till trollis och köpte glass. Jag Anna och Olivia åkte hem tidigare för att hämta bikini och grejer och sedan drog vi till drevan där resten var. Nu kom jag precis hem och funderar på att fixa alla bilder från Grekland. Jag har tyvär såklart inte tagit några bilder från idag eftersom jag alltid glömmer bort det, men när Nathalie kommer hem kan vi använda hennes kamera.
Bloggar om ett tag och lägger in lite bilder. PÖÖÖÖSS

Tjaaaaaaa Gänget!!!!!<3

2011-06-07 @ 10:27:30
De är Christoffer A.K.A sveriges bästa, snyggaste, mest fantastiska gästbloggare, som fyller in för dom vackra flickorna, Ellinor och Nathalie. Har ni SETT sjuornas kläder, dom ser ut som crackhoror från 40-talet. de är skamligt. just nu sitter nån jävla idiot och sjunger i bakgrunden, som om dom faktiskt KUNDE sjunga.

Stay tuned för mina åsikter om alla kändisars slampiga kläder.

Citat från Peter Border: Alla är IDIOTER utam jag:

Christoffer, Sveriges bästa, snyggaste, mest fantastiska gästbloggare out.

Tisdag - tillbaka till helvetet

2011-06-07 @ 07:16:52
God morgon alla! Nu har jag precis fixat klart mig och eftersom det är så varmt här så blir det jeansshorts och en tunika från grekland. Jag vet inte vad som händer idag i skolan eftersom jag inte har något att göra, men hela veckan kommer säkert vara seg.
Vi hörs när jag kommer hem cyaah!

Hemma!

2011-06-06 @ 21:01:51

Nu är jag hemma från min härliga vecka i Grekland. Allting har varit så jävla soft och det har blivit en hel del solning. Vi har mest tagit det lungt och varit på fina stränder plus att jag har kört gasen i botten med en vattenskoter, det var sjukt kul! Jag lägger upp bilder så fort jag har laddat upp dom på datan, just nu är jag skit trött och är verkligen inte sugen på att gå till skolan imorgon..

Spanien woop woop

2011-06-02 @ 16:24:08

Sådärja, nu åker jag till Spanien och det gör jag i min svarta långlänning, jeansjacka, converse och strandväska! Det känns lite bättre sen jag kom på att desto sämre väder, desto mer shopping!

I alla fall, planet går halv 8 tror jag, men vi åker hemifrån om en kvart eftersom vi som vanligt i den här familjen alltid är ute i (för) god tid -.- i alla fall, jag kommer hem på onsdagkväll. Kommer inte ha mobilen med mig. Ellinor kommer hem på söndag tror jag, så tills dess kommer bloggen stå tom. Puss på er, ha de bäst!



Italien sum10

Det är inte sant

2011-06-02 @ 13:31:32

Vi var uppe tidigt imorse för gå på konfirmationsgrej, jag hann även med att göra ett nödvändigt sista-minuten-köp. Nu är jag hemma och har packat klart, för er som inte visste de så åker jag till Spanien ikväll. Vädret ska vara dåligt hela veckan, mulet och runt 20 grader, så är jävligt otaggad och känner att jag lika gärna hade kunnat vara hemma. Fuck

Kvällsköp

2011-06-01 @ 23:05:08

Vi ruschade för att hinna med bussen till maxi och kom hem en timme senare med lite smått och gott. Kom hem precis, nu ska vi trycka i oss det här för att sen sova eftersom det blir upp tidigt imorrn. Puss =)

Ana banana ♥

2011-06-01 @ 22:55:33

Vi har hunnit med mycket idag, blandannat färgat Annas hår som för övrigt är det absolut finaste håret på denna jord (vad, är inte alls avundsjuk). Det blev i alla fall superfint, måste säga att jag är lite stolt över mig själv. Cred till moi!

Alby

2011-06-01 @ 19:19:43

Har varit med skolan i Alby idag, paddlat kanot och lite sådär, dock gick själva kanotbiten inte sådär jättebra av någon konstig anledning, kan varit för att Anna inte paddlade men jag vet inte...